webshop info: +36 20 521 3001

Adapter AD-ST DUO 200

festool lámpa adapter

31.680Ft

Áfa: 8.553 Ft
Bruttó: 40.233 Ft

Adapter a kontroll lámpa ST DUO 200 állványra történő rögzítéséhez.

A webshopunkban jelenleg csak rendelés leadás működik így nincs szükség azonnali kártyás fizetésre vagy banki átutalásra.

A rendelésed leadása után kollégánk ellenőrzi a rendelés tartalmát előkészíti a számlát és kapcsolatba lép veled ha szükséges.

A fizetés a rendelés leadása után készpénzben vagy banki átutalással lehetséges a díjbekérő alapján amelyet e-mailben küldünk el.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL TELEPHELYÜNKÖN
Telephelyünkön nyitvatartási időn belül bármikor átveheti az e-mailben és webshopon keresztül leadott rendeléseket.

FUTÁRRAL
Ha szükséges GLS csomagfutárral küldjük el a termékeket az általad megadott címre. A szállítási költség a küldemény súlyától függ amelyet minden esetben előre egyeztetünk veled.

Rendelési szám 201936

Funkciók

Rendszerben egyszerűen jobb.

Adapter a kontroll lámpa ST DUO 200 állványra történő rögzítéséhez. A beállítható dőlésszög által a kontroll lámpa súrlófénye gyorsan és egyszerűen optimális szögben a falhoz és mennyezethez igazítható. Az állvány és adapter kombinációja a kontoll lámpa használatát akár 250 centiméter magas mennyezet esetében is lehetővé teszi. Robusztus kialakításának és porlakk bevonatának köszönhetően az adapter a legkeményebb építkezési bevetésre is alkalmas.

  • Adapter a kontroll lámpa ST DUO 200 állványra történő rögzítéséhez
  • A beállítható dőlésszög által a megvilágítás gyorsan és egyszerűen optimális szögben a falhoz és mennyezethez igazítható
  • Az állvány és adapter kombinációja a kontoll lámpa használatát akár 2,50 méter magas plafonok esetében is lehetővé teszi
  • Robusztus kialakításának és porlakk bevonatának köszönhetően a legkeményebb munkahelyi bevetésre is alkalmas
  • Megbízható rögzítés az ST DUO 200 állványon egy rögzítőcsappal
  • az ST DUO 200 állványra rögzítéshez

bérlési kérvény

BEMUTATÓ KÉRVÉNY

AJÁNLAT KÉRÉS