MANTI CERAMIC ARCHITECTURAL 20L

Porcelán hővédő bevonat

91.980Ft

BRUTTÓ: 116.815 Ft

A webshopunkban jelenleg csak rendelés leadás működik így nincs szükség azonnali kártyás fizetésre vagy banki átutalásra.

A rendelésed leadása után kollégánk ellenőrzi a rendelés tartalmát előkészíti a számlát és kapcsolatba lép veled ha szükséges.

A fizetés a rendelés leadása után készpénzben vagy banki átutalással lehetséges a díjbekérő alapján amelyet e-mailben küldünk el.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL TELEPHELYÜNKÖN
Telephelyünkön nyitvatartási időn belül bármikor átveheti az e-mailben és webshopon keresztül leadott rendeléseket.

FUTÁRRAL
Ha szükséges GLS csomagfutárral küldjük el a termékeket az általad megadott címre. A szállítási költség a küldemény súlyától függ amelyet minden esetben előre egyeztetünk veled.

A termékcsoport tartalmazza mindazon termékváltozatokat melyek a gyártófolyamat során az alap fehér színtől eltérő színnel kerültek gyártásra.

A MANTI® CERAMIC Architectural Color termékcsalád színezéséhez kizárólag szervetlen pigmenteket használunk, melyek előnye, hogy a bevonat színtartóssága jelentősen jobb, mint más, szerves pigmentet tartalmazó színezőfestékeké. A szervetlen pigmentekből adódó hátrány, hogy az elérhető színek nem fedik le a teljes színpalettát. A kívánt színeket minden esetben össze kell vetni az elérhető színskálával a kivitelezési folyamat felmérési fázisában, mert színárnylattól függően csökkenhet a hővédő bevonat hatásossága. Jellemzően zárórétegként kerül felhasználásra, kültéri és beltéri bevonatok esetében is.

20l vödör kiszerelésben.

 

AJÁNLAT KÉRÉS

bérlési kérvény

BEMUTATÓ KÉRVÉNY