MANTI CERAMIC ARCHITECTURAL 20L

Porcelán hővédő bevonat

71.616Ft

BRUTTÓ: 90.952 Ft

A webshopunkban jelenleg csak rendelés leadás működik így nincs szükség azonnali kártyás fizetésre vagy banki átutalásra.

A rendelésed leadása után kollégánk ellenőrzi a rendelés tartalmát előkészíti a számlát és kapcsolatba lép veled ha szükséges.

A fizetés a rendelés leadása után készpénzben vagy banki átutalással lehetséges a díjbekérő alapján amelyet e-mailben küldünk el.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL TELEPHELYÜNKÖN
Telephelyünkön nyitvatartási időn belül bármikor átveheti az e-mailben és webshopon keresztül leadott rendeléseket.

FUTÁRRAL
Ha szükséges GLS csomagfutárral küldjük el a termékeket az általad megadott címre. A szállítási költség a küldemény súlyától függ amelyet minden esetben előre egyeztetünk veled.

Ez a termékcsoport alkalmas beltéri és kültéri hővédelmi feladatok ellátására. A termékcsoport alap fehér színnel rendelkezik, mely önmagában is dekoratív bevonatot képez.

Az Architectural termékcsoport felülszínezhető, mind MANTI® CERAMIC Architectural Color termékekkel, mind pedig más színes festékekkel. Jellemzően alapozó és közbenső bevonatrétegnek szánt termékfajta, de zárórétegnek is kiváló. Zárórétegként használva tartalmazhat vízlepergető és biocid hatású adalékokat is.

20l vödör kiszerelésben

AJÁNLAT KÉRÉS

bérlési kérvény

BEMUTATÓ KÉRVÉNY