MANTI CERAMIC TECHNOLOGICAL 20L

Porcelán hővédő bevonat

82.152Ft

BRUTTÓ: 104.333 Ft

A webshopunkban jelenleg csak rendelés leadás működik így nincs szükség azonnali kártyás fizetésre vagy banki átutalásra.

A rendelésed leadása után kollégánk ellenőrzi a rendelés tartalmát előkészíti a számlát és kapcsolatba lép veled ha szükséges.

A fizetés a rendelés leadása után készpénzben vagy banki átutalással lehetséges a díjbekérő alapján amelyet e-mailben küldünk el.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL TELEPHELYÜNKÖN
Telephelyünkön nyitvatartási időn belül bármikor átveheti az e-mailben és webshopon keresztül leadott rendeléseket.

FUTÁRRAL
Ha szükséges GLS csomagfutárral küldjük el a termékeket az általad megadott címre. A szállítási költség a küldemény súlyától függ amelyet minden esetben előre egyeztetünk veled.

A termékcsoport olyan termékváltozatokat tartalmaz, melyek alkalmasak a nem építőipari felületek (jellemzően fémfelületek) hővédelmének ellátására.

A termékcsoport előnye, hogy olyan helyeken is képes hővédelmet biztosítani, ahol helyhiány vagy egyéb okokból hagyományos szigetelőanyagok nem kerülhetnek beépítésre. A termékcsoport folyamatos fejlesztés alatt áll jelenleg is, kitűzött célként szerepel, hogy olyan bevonatokat hozzunk létre, melyek képesek hatásos hővédelmet nyújtani magas hőmérsékleteken is. Jellemzően olyan területekre ajánlott felhasználása, ahol magasabb hőterhelésnek kitett felületek hővédelmét kell ellátni.

20l vödör kiszerelésben.

AJÁNLAT KÉRÉS

bérlési kérvény

BEMUTATÓ KÉRVÉNY