Knauf MP75L 30kg

Gipsz Vakolat

2.265Ft

Áfa: 612 Ft
Bruttó: 2877 Ft

30kg – 1db

A webshopunkban jelenleg csak rendelés leadás működik így nincs szükség azonnali kártyás fizetésre vagy banki átutalásra.

A rendelésed leadása után kollégánk ellenőrzi a rendelés tartalmát előkészíti a számlát és kapcsolatba lép veled ha szükséges.

A fizetés a rendelés leadása után készpénzben vagy banki átutalással lehetséges a díjbekérő alapján amelyet e-mailben küldünk el.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL TELEPHELYÜNKÖN
Telephelyünkön nyitvatartási időn belül bármikor átveheti az e-mailben és webshopon keresztül leadott rendeléseket.

FUTÁRRAL
Ha szükséges GLS csomagfutárral küldjük el a termékeket az általad megadott címre. A szállítási költség a küldemény súlyától függ amelyet minden esetben előre egyeztetünk veled.

Knauf MP75 L beltéri gépi gipszvakolat. Páraáteresztő, kiadós jól kenhető egy rétegben vakolható kézzel és géppel bedolgozható hosszú nyitott idő (3 óra) gyors szilárdulás műemlék épületekhez kiváló Bedolgozás Az MP 75L gyárilag előkevert szárazhabarcs, melyet az építkezés helyszínén közvetlenül a felhasználás előtt vakológépben vízzel kell összekeverni. Gipsz kötőanyagot, ásványi töltőanyagot és tulajdonság-javító adalékokat tartalmaz. Az MP 75L új és régi lakóépületek, középületek, ipari objektumok belső falazatainak páraáteresztő egyrétegű vakolata. Az MP 75L csak vízszigeteléssel ellátott tégla, beton, gázbeton falazatokon alkalmazható. magas vízmegtartó képesség magasabb páratartalmú térben is alkalmas kis felületi súly könnyen csiszolható 8-10 mm vastagságban felhordható 1,2 mm szemcseméretű 8 kg/m2/ 1 cm anyagszükséglet ütés,nyomásálló

  • Csak raklap mennyiség rendelhető.Kiszállítás nettó 450.000.-ft rendelés esetén.Szállítási díjakról,feltételekről kérem megrendelés előtt érdeklődjön.

AJÁNLAT KÉRÉS

bérlési kérvény

BEMUTATÓ KÉRVÉNY