MANTI Primer Fix Vizes Bázisú

Vizes bázisú tapadásjavító alapozó

14.736Ft

Áfa: 3.979 Ft
Bruttó: 18.715 Ft

Lég- és páraáteresztő, a felületek eltérő nedvszívó
hatását kiegyenlíti, ezáltal megakadályozza a festés
során esetlegesen fellépő foltosodást, egyenletes
tapadást biztosít a rétegek között.

A webshopunkban jelenleg csak rendelés leadás működik így nincs szükség azonnali kártyás fizetésre vagy banki átutalásra.

A rendelésed leadása után kollégánk ellenőrzi a rendelés tartalmát előkészíti a számlát és kapcsolatba lép veled ha szükséges.

A fizetés a rendelés leadása után készpénzben vagy banki átutalással lehetséges a díjbekérő alapján amelyet e-mailben küldünk el.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL TELEPHELYÜNKÖN
Telephelyünkön nyitvatartási időn belül bármikor átveheti az e-mailben és webshopon keresztül leadott rendeléseket.

FUTÁRRAL
Ha szükséges GLS csomagfutárral küldjük el a termékeket az általad megadott címre. A szállítási költség a küldemény súlyától függ amelyet minden esetben előre egyeztetünk veled.

MANTI Primer Fix tapadásjavító alapozó

 

A Primer Fix tapadásjavító koncentrátum vizes bázisú, oldószermentes, vékony rétegként felhordható, stabil bevonatot képző mélyalapozó, tapadásjavító folyadék. Különböző kül- és beltéri nedvszívó felületeken (gipszkarton, vakolat, tégla, cserép, beton, homlokzat, lábazat, beton, stb.) tapadóhídként alkalmazható.

Lég- és páraáteresztő, a felületek eltérő nedvszívó hatását kiegyenlíti, ezáltal megakadályozza a festés során esetlegesen fellépő foltosodást, egyenletes tapadást biztosít a rétegek között.

Felhasználási terület: Porózus, szervetlen alapú anyagok mélyalapozására, ásványi kötésű, mészhabarcs, gipsz és cement alapú vakolatok, beton, tégla, természetes kő felületeken tapadásjavításra.

A koncentrátumot az alapfelület nedvszívó képességétől függően legfeljebb 1:5 arányban vízzel hígítva kell felhasználni.

AJÁNLAT KÉRÉS

bérlési kérvény

BEMUTATÓ KÉRVÉNY