Nespoli Festőhenger Rollmatic teflon freshbox-ban

3.600Ft

A webshopunkban jelenleg csak rendelés leadás működik így nincs szükség azonnali kártyás fizetésre vagy banki átutalásra.

A rendelésed leadása után kollégánk ellenőrzi a rendelés tartalmát előkészíti a számlát és kapcsolatba lép veled ha szükséges.

A fizetés a rendelés leadása után készpénzben vagy banki átutalással lehetséges a díjbekérő alapján amelyet e-mailben küldünk el.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL TELEPHELYÜNKÖN
Telephelyünkön nyitvatartási időn belül bármikor átveheti az e-mailben és webshopon keresztül leadott rendeléseket.

FUTÁRRAL
Ha szükséges GLS csomagfutárral küldjük el a termékeket az általad megadott címre. A szállítási költség a küldemény súlyától függ amelyet minden esetben előre egyeztetünk veled.

 

  • Méret: 58mm x 25cm
  • Megakadályozza, hogy keze festékes, ragacsos legyen,

 

  • amikor hengert cserél: az egyszerű „clickclack” rendszer használatával a hengert könnyedén visszahelyezhetjük a nyélre.

 

  • A praktikus hengertároló tartály megvédi a hengert a beszáradástól! A festék típusától függően a henger akár egy hétig is nedves marad.

 

  • Az „Anti Block System” lehetővé teszi a henger egyenletes festékfelvételét a tartályba merítéskor.

 

  • A sörték Teflon® surface protectorral való védelme lehetővé teszi a maximális festék felvételt és a tökéletes festék leadást, a henger könnyű tisztíthatóságát, amely gyorsabb munkavégzést biztosít, időt és tisztítóvizet takarít meg!

 

AJÁNLAT KÉRÉS

bérlési kérvény

BEMUTATÓ KÉRVÉNY