webshop info: +36 20 521 3001

Olejnik kétkezes glettsimító 25cm

0,3mm-es cserélhető pengével

6.250Ft

Áfa: 1.687 Ft
Bruttó: 7.937 Ft

A webshopunkban jelenleg csak rendelés leadás működik így nincs szükség azonnali kártyás fizetésre vagy banki átutalásra.

A rendelésed leadása után kollégánk ellenőrzi a rendelés tartalmát előkészíti a számlát és kapcsolatba lép veled ha szükséges.

A fizetés a rendelés leadása után készpénzben vagy banki átutalással lehetséges a díjbekérő alapján amelyet e-mailben küldünk el.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL TELEPHELYÜNKÖN
Telephelyünkön nyitvatartási időn belül bármikor átveheti az e-mailben és webshopon keresztül leadott rendeléseket.

FUTÁRRAL
Ha szükséges GLS csomagfutárral küldjük el a termékeket az általad megadott címre. A szállítási költség a küldemény súlyától függ amelyet minden esetben előre egyeztetünk veled.

ERGOPLANE glettsimító szerszám, Olejnik Proffesional cserélhető pengés rendszerrel

Kiemlet előnyök:

-rozsdamentes acélból készült cserélhető, rugalmas penge
-fogantyú alumínium ötvözetből
-két oldalsó sapka kiváló minőségű műanyagból készült
-a szerszámok gyártója a neves lengyel OLEJNIK márka. Az eladásra bocsátott szerszámok csak válogatott darabok, amelyeket fokozott minőség ellenőrzésnek vetnek alá.

Mik az előnyei az Olejnik kétkezes glettsimító szerszámnak?

a spatula rugalmas, egyenes, 0,3 mm vastagságú pengével rendelkezik, amely lehetővé teszi a nagyon vékony és egyenletes anyagrétegek felvitelét.a pengék lekerekített élekkel rendelkeznek; ennek köszönhetően néhány menetben karcolások nélküli, nagyfokú simaságot érhet el a felületen, amely készen áll az alapozásra és a festésre.

Az Olejnik simító pengék 250 mm-től 1500 mm-ig terjedő hosszúságban kaphatók, így mindenki megtalálja a számára megfelelő szerszám hosszúságot.
Az Olejnik glettsimító szerszám szabadalmaztatott ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik a kezedbe, és könnyű mivel speciális alumíniumötvözetből készült.

az ERGOPLANE rendszer nemcsak hozzád, hanem a pénztárcádhoz is kíméletes: a glettsimító cserélhető pengékkel rendelkezik, így ha egy penge hosszabb használat után tompa vagy mechanikai sérülést szenved, nem kell új gittkést vásárolnod- elég új pengét venni bele.
ha nagy felületeken vagy magas helyiségekben dolgozol, nagyon kényelmes lehet egy külön adapter (minden méretű spatulához illeszkedik) és egy teleszkópos bot (3 hosszúságban kapható: 50cm-80cm; 95cm-160cm és 120cm-220cm).
a készlet bővíthetőségének köszönhetően az Ergoplane rendszer ideális megoldás a professzionális festő- és glettelő csapatok számára.

 

TOVÁBBI MÉRETEK

OLEJNIK KIEGÉSZÍTŐK

bérlési kérvény

BEMUTATÓ KÉRVÉNY

AJÁNLAT KÉRÉS