webshop info: +36 20 521 3001

Starmix ISP iPulse L-1635 TOP EWS csiszoló porszívó+takarítókészlet

202.960Ft

A webshopunkban jelenleg csak rendelés leadás működik így nincs szükség azonnali kártyás fizetésre vagy banki átutalásra.

A rendelésed leadása után kollégánk ellenőrzi a rendelés tartalmát előkészíti a számlát és kapcsolatba lép veled ha szükséges.

A fizetés a rendelés leadása után készpénzben vagy banki átutalással lehetséges a díjbekérő alapján amelyet e-mailben küldünk el.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL TELEPHELYÜNKÖN
Telephelyünkön nyitvatartási időn belül bármikor átveheti az e-mailben és webshopon keresztül leadott rendeléseket.

FUTÁRRAL
Ha szükséges GLS csomagfutárral küldjük el a termékeket az általad megadott címre. A szállítási költség a küldemény súlyától függ amelyet minden esetben előre egyeztetünk veled.

Robosztus ipari porszívó, automatikus szűrő tisztítás. A tisztítás automatikusan megtörténik, amikor szükség van rá, biztosítva a tiszta szűrőket, mindenkor a légáramlás elvesztése nélkül, és időt és pénzt takarít meg.

Nedves száraz porszívó

Automatikus, elektromágneses impulzusszűrő tisztítás

műanyag tartály bruttó/por/víz 35/25/22 liter

szűrőbetét FKP 4300 poliészter (416069)

fordulatszám szabályozás

vízszint érzékelés

antisztatikus előkészítés

Ideálisan alkalmas: elektromos és vízvezeték-szerelő, festő- és lakkozó vállalatok, parketta és padlóburkolatok, csempe- és természetes kőműveletek, ablaképítés, ácsok, belső munkák, gyémántszerszámmal való munkák, épületfelújítás

 

bérlési kérvény

BEMUTATÓ KÉRVÉNY

AJÁNLAT KÉRÉS