webshop info: +36 20 521 3001

Tekadom acryl profi 300ml fehér

nagy terhelés esetén

760Ft

Áfa: 176 Ft
Bruttó: 965 Ft

Nagy megterhelésnek kitett porózus építési anyagok tömítésére.
Dilatációs tűrőképessége 20%-ig.

A webshopunkban jelenleg csak rendelés leadás működik így nincs szükség azonnali kártyás fizetésre vagy banki átutalásra.

A rendelésed leadása után kollégánk ellenőrzi a rendelés tartalmát előkészíti a számlát és kapcsolatba lép veled ha szükséges.

A fizetés a rendelés leadása után készpénzben vagy banki átutalással lehetséges a díjbekérő alapján amelyet e-mailben küldünk el.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL TELEPHELYÜNKÖN
Telephelyünkön nyitvatartási időn belül bármikor átveheti az e-mailben és webshopon keresztül leadott rendeléseket.

FUTÁRRAL
Ha szükséges GLS csomagfutárral küldjük el a termékeket az általad megadott címre. A szállítási költség a küldemény súlyától függ amelyet minden esetben előre egyeztetünk veled.

Nyílászárók, gipszlemezek és betonelemek közötti csatlakozások tömítésére használják. Alkalmas a habarcsban és a falakon található repedések javítására és tömítésére. Kiválóan tapad valamennyi porózus anyagra. Festhető. A függőleges fugákban nem csúszik. Ellenálló a légtéri hatásokkal, napfénnyel és öregedéssel szemben. Nem tartalmaz oldószereket.

Adatok:
Kéreg kialakulásának ideje: ≈ 15 perc (23°C/50% relatív páratartalom)
Felhordási hőmérséklet: +5°C-tól +40°C-ig
Keménység Shore A: 22 ± 3 (ISO 868)
Hőálló képesség: -20°C-tól +75°C-ig

– porózus anyagok, beton, fa, kerámia, gipszkarton, ablakkeretek, ajtók, gipszkartonok és betonelemek közötti csatlakozásokhoz,
– a falak apró repedéseinek javítására.

bérlési kérvény

BEMUTATÓ KÉRVÉNY

AJÁNLAT KÉRÉS