webshop info: +36 20 521 3001

Tekasil szanitar acetát szilikon 280ml

átlátszó

1.560Ft

Áfa: 421 Ft
Bruttó: 1.981 Ft

Kevésbé terhelt, penészedés kialakulásának
lehetőségével járó illesztések tömítésére.

A webshopunkban jelenleg csak rendelés leadás működik így nincs szükség azonnali kártyás fizetésre vagy banki átutalásra.

A rendelésed leadása után kollégánk ellenőrzi a rendelés tartalmát előkészíti a számlát és kapcsolatba lép veled ha szükséges.

A fizetés a rendelés leadása után készpénzben vagy banki átutalással lehetséges a díjbekérő alapján amelyet e-mailben küldünk el.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL TELEPHELYÜNKÖN
Telephelyünkön nyitvatartási időn belül bármikor átveheti az e-mailben és webshopon keresztül leadott rendeléseket.

FUTÁRRAL
Ha szükséges GLS csomagfutárral küldjük el a termékeket az általad megadott címre. A szállítási költség a küldemény súlyától függ amelyet minden esetben előre egyeztetünk veled.

A Tekasil Sanitar Acetat egy tartósan rugalmas, egykomponensű szilikon tömítőanyag acetátos alapon, amely kevésbé igénybevett, penészesedésre hajlamos fugák tömítésére szolgál. Szilikát anyagok tömítéséhez, üvegek alumíniumkeretekbe való beépítéséhez, üvegezéshez és csatorna alakú (kopelit) üvegek beépítéséhez.

Kiválóan tapad a legtöbb szilikát anyaghoz (alumínium, kerámia, üveg, mázas felületek, csatorna alakú (kopelit) üveg, klinker, porcelán stb.).

  • WC-k és egyéb nedves helyek fugáinak tömítésére,
  • kerámia, üveg és alumínium közötti hézagok tömítésére,
  • nem alkalmas cink ón lezárására..

bérlési kérvény

BEMUTATÓ KÉRVÉNY

AJÁNLAT KÉRÉS