Delko bandázsoló gép

kistartályos

46.929Ft

Áfa: 12.670 Ft
Bruttó: 59.599 Ft

Radikálisan csökkenti a bandázsolásra
fordított órák számát, mivel egy lépésben
elvégezhető vele a szalag beágyazása.

A webshopunkban jelenleg csak rendelés leadás működik így nincs szükség azonnali kártyás fizetésre vagy banki átutalásra.

A rendelésed leadása után kollégánk ellenőrzi a rendelés tartalmát előkészíti a számlát és kapcsolatba lép veled ha szükséges.

A fizetés a rendelés leadása után készpénzben vagy banki átutalással lehetséges a díjbekérő alapján amelyet e-mailben küldünk el.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL TELEPHELYÜNKÖN
Telephelyünkön nyitvatartási időn belül bármikor átveheti az e-mailben és webshopon keresztül leadott rendeléseket.

FUTÁRRAL
Ha szükséges GLS csomagfutárral küldjük el a termékeket az általad megadott címre. A szállítási költség a küldemény súlyától függ amelyet minden esetben előre egyeztetünk veled.

A DELKO bandázsoló szerszám tökéletes a gipszkarton lapok és a belső sarkok bandázsolására is. Mostantól a szerszámokhoz jár a sarkok bandázsolásához való cserélhető fej. vagy sarok görgő Töltsük meg a tartályt vödrös vagy kézzel kevert glettel, fűzzük be a szalagot és mehet a bandázsolás.

Ennek a szerszámnak egyszerűen csak előnye van. Szemben a hagyományos glettvas –  spaklis bandázsolással, ami több munkafázisból áll, itt egy lépésben elvégezzük a szalag beágyazását a glettbe, lehúzzuk a felesleges glettanyagot a gipszkartonról és kész vagyunk. Sok kérdést vet fel ez az új szerszám de az eddig vásárlók és a videók mind azt bizonyítják, hogy nem kell félni tőle.

A DELKO bandázsolóval radikálisan lecsökken a bandázsolásra fordított munkaórák száma. A szerszámot használhatjuk száradó, kézzel kevert glettel és vödrös kész glettel, papírszalaggal, fiba hálóval illetve teysa szalagokkal. A szerszámot munka után egyszerűen vízzel mossuk el.

 

AJÁNLAT KÉRÉS

bérlési kérvény

BEMUTATÓ KÉRVÉNY

Csatlakozz
Facebook csoportunkhoz!

Hogy mi vár rád?