PS -25 bandázs szalag

tűzvédelmi szalag

1.990Ft

Áfa: 537 Ft
Bruttó: 2.527 Ft

A webshopunkban jelenleg csak rendelés leadás működik így nincs szükség azonnali kártyás fizetésre vagy banki átutalásra.

A rendelésed leadása után kollégánk ellenőrzi a rendelés tartalmát előkészíti a számlát és kapcsolatba lép veled ha szükséges.

A fizetés a rendelés leadása után készpénzben vagy banki átutalással lehetséges a díjbekérő alapján amelyet e-mailben küldünk el.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL TELEPHELYÜNKÖN
Telephelyünkön nyitvatartási időn belül bármikor átveheti az e-mailben és webshopon keresztül leadott rendeléseket.

FUTÁRRAL
Ha szükséges GLS csomagfutárral küldjük el a termékeket az általad megadott címre. A szállítási költség a küldemény súlyától függ amelyet minden esetben előre egyeztetünk veled.

PS -25 SZALAG
Leírás:
A PS-25 tűzvédelmi szalag speciális grafittal és adalékokkal készül, mely duzzadó képességének köszönhetően lezárja az égés során keletkező nyílást.
Alkalmazás:
• A PS-25 tűzvédelmi szalag szélességében és vastagságában különböző mérete révén kiválóan alkalmas tűzgátló ajtók, ablakok, vékony rések, beton és acélfegyverzetű panelek fugáinak tűzvédelmi szigetelésére.
• Különböző méretekre gyártott alakja révén fő alapanyagaként szolgál a műanyag csövek tűzvédelménél alkalmazott fémházas és fémház nélküli tűzgátló mandzsettáknak.
• Alkalmas szendvicspanelek illesztéseinél tűzgátló tömítő anyagként
Műszaki adatok:

·         Megjelenés: fekete színű, rugalmas szalag

·         Testsűrűség: 1,25-1,35 g/cm3

·         Duzzadási hőfok: 180-220 °C

·         Alkalmazási hőmérséklet: +5-40°C

Az ár /m -re vonatkozik!

AJÁNLAT KÉRÉS

bérlési kérvény

BEMUTATÓ KÉRVÉNY