Esmal Latex UNI 25kg

univerzális latex festék

22.084Ft

Áfa: 5.962 Ft
Bruttó: 28.046 Ft

Az ESMAL ® LATEX IN olyan falak és mennyezetek festésére szolgál, amelyek magas kopásállósági követelményeket támasztanak. Mivel ez egy univerzális festési szín, sokféle felhasználási lehetőséget kínál lakásokban, irodákban, házakban, reprezentatív terekben és különféle egyéb belső terekben.

Kilós ár:
Nettó: 883 Ft/kg
Bruttó: 238 Ft/kg
Áfa: 1.121Ft/kg

Értékesítést kizárólag cégek /vállalkozók részére tudunk biztosítani. Magánszemélyeknek vásárlásra sajnos nincs lehetősége.

A webshopunban jelenleg csak rendelés leadás működik így nincs szükség azonnali kártyás fizetésre vagy banki átutalásra.

A rendelésed leadása után kollégánk ellenőrzi a rendelés tartalmát előkészíti a számlát és kapcsolatba lép veled ha szükséges.

A fizetés a rendelés leadása után készpénzben vagy banki átutalással lehetséges a díjbekérő alapján amelyet e-mailben küldünk el.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL TELEPHELYÜNKÖN
Telephelyünkről való elvitel esetén nincs minimum
vásárlási mennyiség, akár egy vödörért is bejöhetsz.

Áruátvétel hétfőtől péntekig: 8:30 –  15:30
Hétvégén, előre egyeztetett időpontban
is lehetőség van átvenni az anyagokat.

1 TONNÁTÓL 1.4 TONNÁIG (STANDARD)
Kiszállításkor a raklapokon különböző
anyagok keverése lehetséges.

Szállítási díj: 100ft/km + ÁFA
A pontos szállítási díjat mindig egyeztetjük még a fizetés előtt, telefonon vagy e-mailben.

1.4 TONNA FELETT (EGYEDI)
1.4t felett egyedi árat adunk szállításra
amelyről kérjük e-mailben érdeklődj:

 

ESMAL LATEX UNI

Értékelni fogja az ESMAL ® LATEX UNI-t , ha különféle típusú aljzatokat kell festenie, amelyekre a bevonat nagy tartósságára van szükség. Ásványi aljzatok, gipszkarton, fa vagy farost és cementszálas lapok, fém (korróziógátló bevonattal történő kezelés után)… ESMAL® LATEX UNI festékünk sokoldalúságának köszönhetően mindezen felületekre felvihető és olyan aljzatok, amelyek magas követelményeket támasztanak a bevonat tartósságával szemben. Nagy előnye, hogy bel- és kültéren egyaránt használható. A termék az eXtra termékcsaládhoz tartozik, ami azt jelenti, hogy nem csak a felület tisztításával, hanem a különféle élelmiszerek zsíros foltjaival szemben is ellenállóbb. Kis mennyiségű mosószerrel történő megfelelő mosás után nem hagy nyomot, így a fal tovább tiszta marad.

Kiszerelések: 0,6 kg, 1,5 kg, 3 kg, 7 kg, 25 kg

PARAMÉTEREK

Fehérség: 95% (*L)
Felhasználás (belső / külső): belső / külső
Fedettség (%): min. 95% (3. osztály az STN EN 13300 szerint)
Szárazanyagtartalom (%): min. 70%
Térfogatsúly (kg/l): 1,50 kg/l
Viszkozitás (Brookfield 5/12 szerint): min. 18 000 mPa.s
pH: 8,0-8,5
Kopásállóság: 2. osztály EN 13300 (mosható)
Diffúziós ellenállási tényező (μ): 1368
Egyenértékű diffúziós vastagság (Sd): 0,095 m (nagyon páraáteresztő)
Megjelenés: mély matt
Színezhetőség: enyhén telített árnyalatok
Kiadósság: kb. 7 m² 1 kg festékből egy rétegben történő hígítás után
Száradási idő (T = 20°C-on és 65%-os relatív páratartalom mellett): 4 óra múlva tapintásra száraz. 12 óra elteltével további alkalmazásra alkalmas.
VOC: A 2004/42/EK irányelv (A kategória, a. alkategória) szerint a határérték max. VOC tartalom (érvényes 2010.1.1-től) 30 g/l. A termék felhasználásra kész állapotban van: < 3g/l.
Hígítás: henger és ecset: 20% (1 kg festékre, 0,2 l vízre). Permetezés: max. 10% (1 kg festékhez max. 0,1 l víz)
Felhordás módja: ecsettel, hengerrel, airless

TÖBB INFORMÁCIÓ
Beltéren és kültéren is használható. A termék az eXtra termékcsaládhoz tartozik – jobban ellenáll a felületi tisztításnak. Az ESMAL LATEX UNI ellenáll a különféle élelmiszerek zsíros foltjainak is. Kis mennyiségű mosószerrel történő megfelelő lemosás után nem hagy nyomot, így a fala hosszabb ideig tisztább marad.

Figyelem

Fagytól óvni kell, és +5°C-nál alacsonyabb hőmérsékleten ne használja. A termék az eredeti, bontatlan csomagolásban a gyártástól számított legalább 24 hónapig megőrzi hasznos tulajdonságait. Felbontás után (hígítva) 14 napon belül fogyassza el.

További festékek/alapozók.