Esmal XX 15kg

matt megjelenésű, mosható átlátszó lakk

16.404Ft

Áfa: 4.429 Ft
Bruttó: 20.833 Ft

Utolsó védőrétegként használják nagy moshatóságigényű falak festésére. Erős igénybevételnek kitett helyeken használják, mint például várótermek, folyosók, közös lakóterek és irodák. 

Kilós ár:
Nettó: 1094 Ft/kg
Bruttó: 1389 Ft/kg
Áfa: 295 Ft/kg

Értékesítést kizárólag cégek /vállalkozók részére tudunk biztosítani. Magánszemélyeknek vásárlásra sajnos nincs lehetősége.

A webshopunban jelenleg csak rendelés leadás működik így nincs szükség azonnali kártyás fizetésre vagy banki átutalásra.

A rendelésed leadása után kollégánk ellenőrzi a rendelés tartalmát előkészíti a számlát és kapcsolatba lép veled ha szükséges.

A fizetés a rendelés leadása után készpénzben vagy banki átutalással lehetséges a díjbekérő alapján amelyet e-mailben küldünk el.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL TELEPHELYÜNKÖN
Telephelyünkről való elvitel esetén nincs minimum
vásárlási mennyiség, akár egy vödörért is bejöhetsz.

Áruátvétel hétfőtől péntekig: 8:30 –  15:30
Hétvégén, előre egyeztetett időpontban
is lehetőség van átvenni az anyagokat.

1 TONNÁTÓL 1.4 TONNÁIG (STANDARD)
Kiszállításkor a raklapokon különböző
anyagok keverése lehetséges.

Szállítási díj: 100ft/km + ÁFA
A pontos szállítási díjat mindig egyeztetjük még a fizetés előtt, telefonon vagy e-mailben.

1.4 TONNA FELETT (EGYEDI)
1.4t felett egyedi árat adunk szállításra
amelyről kérjük e-mailben érdeklődj:

 

ESMAL XX

Az ESMAL ®  XX matt megjelenésű, mosható átlátszó lakk. Utolsó védőrétegként használják nagy moshatóságigényű falak festésére. Erős igénybevételnek kitett helyeken használják, mint például várótermek, folyosók, közös lakóterek és irodák. Alkalmas azonban olyan helyekre is, ahol gyakran előfordul vízgőz vagy víz (fürdőszobák). A bevonat ökológiai alternatívájaként használható a szintetikus mosható lábazat helyett. Figyelem, a lakknak nincs fedőképessége, ezért a fal minden hibája kiemelődik a lakkozás után. A termék az eXtra termékcsaládhoz tartozik – jobban ellenáll a felület tisztításának és a zsíros foltok képződésének a különféle élelmiszerekről. Kevesebb mosószerrel történő megfelelő mosás után nem hagy nyomot, és a fal tovább marad tiszta.

Kiszerelések: 1kg, 2,5kg, 15kg

Az ESMAL XX olyan helyekre is alkalmas, ahol gyakori a vízgőz és közvetlen víz (fürdőszobák). A bevonat ökológiai alternatívájaként használható a szintetikus mosható lábazat helyett. A lakknak nincs fedőképessége, ezért a fal minden hibája a lakk felhordása után kihangsúlyozódik. A termék az eXtra termékcsaládhoz tartozik – jobban ellenáll a felületi tisztításnak. Az ESMAL XX ellenáll a különféle élelmiszerek zsíros foltjainak is. Kis mennyiségű mosószerrel történő megfelelő lemosás után nem hagy nyomot, így a fala hosszabb ideig tisztább marad.

PARAMÉTEREK

Fehérség: átlátszó matt lakk
Felhasználás (belső / külső): belső
Szárazanyagtartalom (%): min. 75%
Sűrűség (kg/l): 0,95 kg/l
Viszkozitás (Brookfield 5/12 szerint): min. 5500 mPa.s
pH: 8,0-8,5
Kopásállóság: 1. osztály EN 13300 (nagyon mosható)
Diffúziós ellenállási tényező (μ): 1989
Egyenértékű diffúziós vastagság (Sd): 0,123 m (páraáteresztő)
Megjelenés: matt
Színezhetőség: nem színezhető
Kiadósság: kb. 12 m² 1 kg-tól egy bevonattal
Száradási idő (T = 20°C és relatív páratartalom 65%): 5 óra elteltével tapintásra száraz. 12 óra elteltével további alkalmazásra alkalmas.
VOC: A 2004/42/EK irányelv (A kategória, a. alkategória) szerint a határérték max. VOC tartalom (érvényes 2010.1.1-től) 30 g/l. A termék felhasználásra kész állapotban van: < 3g/l.
Hígítás: felhasználásra kész, hígítatlan
Felhordás módja: henger (hab / rövid haj), finom ecsettel, airless

Figyelem!

Fagytól óvni kell, és +5°C-nál alacsonyabb hőmérsékleten ne használja. A termék az eredeti, bontatlan csomagolásban a gyártástól számított legalább 24 hónapig megőrzi hasznos tulajdonságait. A felhordástól számított 7 nap elteltével a bevonat tökéletes szennyeződésállóságot ér el. Ha az aljzatot festékkel festik, ennek a festéknek megfelelő szilárdságúnak és tapadóképességűnek kell lennie. Felbontás után (hígítva) 14 napon belül fogyassza el.

 

 

További festékek/alapozók.